23948sdkhjf

Siemens - Brugerspecifikke firewalls målrettet industrien

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Scalance Cyber Security Appliances er en paraply af hardware-moduler og software-værktøjer til beskyttelse af dine industrielle netværk mod uautoriseret indtrængning.

Det er samtidig en sikring af, at der kun sker den tilladte kommunikation mellem de enkelte celler i en større konfiguration

En kombination af bridges med Firewall-funktioner og switches med Security- og VPN-funktioner vil sammen med en generel IT-beskyttelse yde industrielle netværksapplikationer en maksimal beskyttelse, hvor uhindret adgang for autoriserede opkoblinger til maskiner og anlæg tillades.

Scalance S Industrial Security Appliances som led i netværkssikkerhed understøtter det industrielle Security-koncept ”Defense in Depth”. De beskytter netværk på automationsniveau og binder dem sammen med kontrolsystemets og IT-verdens Security-strukturer.

Scalance S-komponenterne giver beskyttelse af udstyr og netværk i diskret produktion og i procesindustrien. Alle versioner tillader en fleksibel projektering, programmering og planlægning med 

TIA-portalen, WBM (Web-based Management) og CLI (Command Line Interface) Simple Network Management Protocol (SNMP).  De kan nemt integreres i Sinema Server eller Sinec NMS Network Management Software. Alle enheder har temperaturområde fra -40 til + 70 ° C.

Læs mere her www.siemens.com/scalance-s

For yderligere information, kontakt Technology Specialist Per Krogh Christiansen Tlf.: 40426239

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.086