23948sdkhjf

Ny pladsbesparende RFID-læser med standardiseret forbindelse til cloud-applikationer fra Siemens

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

Simatic RF615R er velegnet til anvendelse, hvor pladsen er snæver – den fylder nemlig kun 133 x 155 x 45 mm. Den har en indbygget, intern, cirkulært polariseret antenne samt en tilslutning for en ekstern antenne.

Ved at udnytte denne mulighed for udvidelse med en ekstra antenne kan du nemt etablere en meget kompakt, effektiv og prisbillig RFID-port i produktionsanlægget. Med dens standardiserede forbindelse til cloud-applikationer får du mulighed for at få større gennemsigtighed i dine processer og optimeret forsyningskæden.

RFID-læseren understøtter OPC UA som et IoT-interface, og den kommunikerer via OPC UA AutoID Compagnion Specification V 1.0 data model. Det betyder, at du får en leverandøruafhængig kommunikation inden for automation og en standardiseret forbindelse til Cloud-applikationer – såsom det Open Cloud-baserede IoT-operativsystem MindSphere via en industriel IoT-gateway som fx Ruggedcom RX 1400 med CloudConnect.   

Det giver dig mulighed for at lave en analyse af indsamlede produktionsdata, hvorved du kan få større gennemsigtighed i processen og kan danne KPI’er på parametre som tilgængelighed, udnyttelse af præferencer samt give et indblik fx i besparelsespotentiale på energiforbruget.

Det betyder også, at du kan optimere forsyningskæder, hvilket igen resulterer i forbedret effektivitet og kvalitet i produktion, logistik, investeringer samt i flere andre områder. 

Med sin cirkulært polariserede antenne giver RFID-læseren en stor fleksibilitet med hensyn til placering af de RFID-transpondere, der skal aflæses. RF615R har både en digital indgang og en digital udgang, som kan udnyttes til en event-styret læsning eller give en omgående lokal respons i forbindelse med en læsning. 

Du har nem og fri adgang til konfigurations-, idriftsættelses- og diagnostikværktøjer via en webbrowser. Det medvirker til en hurtigere idriftsættelse og diagnosticering. Den nye RFID-læser er velegnet til industrielt brug på både maskiner og anlæg samt i transportsystemer, og som følge af den høje beskyttelsesklasse IP67 kan Simatic RF615R også bruges i hårde industrielle miljøer.

Mere information 

www.siemens.com/rx1400

www.siemens.com/rf600

www.siemens.com/opc-ua

 

For yderligere information, kontakt Technology Specialist Per Krogh Christiansen Tlf.: 40426239

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?

Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.

Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125