23948sdkhjf

PR-guide hjælper dig med at opnå synlighed og succes

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grønbech ApS

Hos Grønbech er vi eksperter i at få fortalt de gode historier. Sidste år sørgede vi for mere end 700 redaktionelle omtaler til vores kunder.

Vi deler også gerne ud af vores viden og har derfor lavet en mini-guide, der trin for trin giver gode råd om, hvordan du kan bruge PR som en effektiv del af markedsføringen.

PR handler om at udvikle gode historier og få positiv omtale i de medier, som dine kunder og samarbejdspartnere ser. Hos Grønbech skaber vi synlighed for mere end 50 SMV’er og nichevirksomheder ved at fortælle de gode historier i de medier, som netop deres målgrupper ser, læser og lytter til.

PR som effektiv markedsføring
Gode resultater med PR afhænger af, hvordan målrettet PR-indsatsen tilrettelægges og gennemføres. Vi har mange års erfaring med kontakt til journalister og en bred vifte af nyheds- og fagmedier, som vi bruger til at skabe meningsfuld og værdiskabende kommunikation for virksomheder og brancheorganisationer.

Vores guide om PR hjælper dig til at forstå og bruge PR som del af din markedsføring. Du vil blive klogere på, hvordan PR bliver værktøj, som er afgørende for din virksomheds synlighed og succes. Med en vellykket PR-indsats vil du opleve øget synlighed og genkendelse, og at kunderne selv henvender sig til din virksomhed. PR hjælper dig også med at vedligeholde og styrke dine relationer.

PR forstærker dit varemærke
Bliver PR anvendt på den korrekte måde, findes der ingen grænser for, hvilke resultater en målrettet PR-indsats kan skabe. PR løfter kendskabet til din virksomhed – og større kendskab giver et stærkere varemærke. Gennem PR får du mulighed for at fortælle jeres gode historier om produkter, services, mennesker, meninger, strategier og resultater. Samtidig kan PR bruges i den online markedsføring, som engagerer og involverer kunder og medarbejdere.

Vil du vide mere om, hvordan vi hos Grønbech arbejder med PR, så klik her. Her finder du også genvej til bestilling af vores mini-guide.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grønbech ApS

A. P. Møllers Allé 9B
2791 Dragør
Danmark
Grønbech ApS

Send til en kollega

0.072