23948sdkhjf

Udnyt det fulde potentiale af Siemens MindSphere

| Medlemsnyhed | Indrykket af Siemens A/S

En vifte af kurser med MindSphere Academy - Ny teknologi kræver nye kompetencer

Når man snakker IoT og cloud-løsninger begynder vi at bevæge os væk fra den traditionelle automationsteknologi og over mod IT-verdenen. Det betyder, at der bliver introduceret nye begreber og teknologier, som ikke tidligere har været en del af hverdagen i automationsbranchen. 

Agents, assets, aspects, API, outbound og backend er alle ord, som man sjældent bruger i forbindelse med programmering af en PLC. Men når man arbejder med IoT og cloud er det nye hverdagstermer.

Med kurser fra MindSphere Academy får du praktisk erfaring med brug af MindSphere og indsigt i teknologierne bag. Det er desuden en chance for at få et indblik i, hvilke muligheder MindSphere giver, og hvordan I kan udnytte disse nye muligheder i jeres forretning. Det kan fx være en bedre måde at løse opgaverne på eller en helt ny idé eller forretningsmulighed for jer og jeres virksomhed.

 Inden for den nærmeste fremtid bliver der – ud over traditionelle kurser – udbudt webinars og web-baseret undervisning, så du vil kunne gennemføre kurser, når det passer dig. 

Læs mere om kurserne, se kursusdatoer og tilmeld dig på www.mindsphere.io/store/mindservices

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Technology Specialist Marianne Hjortlund 

Her er et udsnit af kurser fra MindSphere Academy

Introduction Training for MindSphere

En-dags kursus, hvor du får en introduktion til MindSphere. Kurset gennemgår konceptet som et komplet økosystem. Det giver eksempler på use cases og indeholder live demo af opsamling af data fra sensor og efterfølgende dataanalyse i MindSphere.

Basic Application Development Training 

Tre-dags kursus, hvor du får detaljeret indsigt i arkitekturen bag MindSphere og MindSphere API (Application Programming Interface). Desuden får du indsigt i forhold til security, permission models, request routing og MindSphere RESTful API.

MindConnect Device Training

En-dags kursus, der omhandler MindSphere connectivity devices. Det inkluderer hands-on øvelser, hvor du får erfaring med opsætning og praktisk brug af MindConnect-gateways.

MindConnect IoT Extension Training

En-dags kursus, som giver dig indblik i mulighederne for at sende data til MindSphere med IoT Extensions. MindConnect IoT Extensions er et kommunikationslag, der giver mulighed for at bruge flere protokoller til at kommunikere med MindSphere fx ved hjælp af MQTT.

MindConnect Integration Training

En-dags kursus, der viser, hvordan du nemt kan udvikle og konfigurere cloud-to-cloud integration.

Mere info www.mindsphere.io/store/mindservices

Vil du modtage fagspecifikke nyhedsbreve fra Siemens?
Siemens har tre elektroniske nyhedsbreve – InstallatørNyt, InstrumenteringsNyt og Totally Integrated Automation NYT. Alle nyhedsbrevene er fyldt med spændende produktnyheder, inspirerende cases, lærerige arrangementer, effektive tips og tricks, attraktive konkurrencer, nye digitale features m.m.
Tilmeld dig her: www.siemens.dk/news

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
Siemens A/S

Borupvang 9
2750 Ballerup
Danmark
Siemens A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.089