23948sdkhjf

Eksklusive emballager til luksusvarer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Emballagegruppen A/S

Emballagen er af afgørende betydning, når man skal sælge sit produkt, og et luksus produkt kræver en eksklusiv emballage, der afspejler indholdet

Da en stor andel af forbrugerne træffer deres købsbeslutning i butikken, har I ofte kun én chance for at gøre et godt førstehåndsindtryk. I takt med det øgede udbud er det derfor altafgørende, at din emballage skiller sig ud. Emballagen er ikke blot indpakning af dit produkt, men formidler også både vigtig information og essensen af dit brand. Emballagen kan derfor være den faktor der gør, at forbrugeren vælger dit produkt frem for konkurrentens.

Emballagegruppen A/S i Vejle producerer eksklusive emballager, der giver dig mulighed for at tilføre din emballage dét ekstra, der gør, at den differentierer sig fra konkurrenternes. Emballagegruppen kan hjælpe dig med at fremhæve dit produkts unikke kvaliteter med en lang række ”ad values” i form af lakeffekter som eksempelvis matlak eller højglanslak, cold foil, embossing eller udstansede ruder, der gør dit produkt synlig for forbrugerne.

 Cold Foil - tager dit produkt til næste niveau

Forskere har fundet ud af, at emballager med metal effekter både tiltrækker forbrugernes opmærksomhed hurtigere og holder den længere, end identiske emballager, der er udført i et traditionelt tryk. Når lyset rammer emballagens metaltryk, reflekteres det, og emballagen fanger forbrugerens fokus og adskiller sig samtidig fra konkurrenterne. Guld og sølv har altid stået som et symbol på rigdom og kvalitet, hvilket overføres til produktets image, når du vælger at dekorere din emballage med skinnende metal effekter.

Erfaren emballagevirksomhed

Emballagegruppen A/S har mere end 100 års erfaring inden for branchen, og du får derfor en kvalificeret sparringspartner med stor ekspertise på området. Virksomhedens kunder tæller en perlerække af prestigefyldte virksomheder, som i mange år har benyttet sig af Emballagegruppens kendskab til både tendenser, kartonråvarens bæredygtighed samt virksomhedens innovative tilgang til emballageløsninger. Emballagegruppen A/S sikrer dig en individuel og eksklusiv emballageløsning, der understøtter jeres brand og identitet.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Emballagegruppen A/S

Englandsvej 12
7100 Vejle
Danmark
Emballagegruppen A/S

Send til en kollega

0.109