23948sdkhjf

Er din virksomhed forberedt på en hård Brexit?

| Medlemsnyhed | Indrykket af SMVdanmark

Hvis du vil undgå ekstra told og afgifter, kan en hård Brexit betyde, at du i fremtiden får behov for oprindelsescertifikater og ATA-Carneter når du handler med – eller udfører arbejde i – England.

SMVdanmark er leveringsdygtig i eksportdokumenter fra dag til dag
SMVdanmark kan levere både ATA-Carneter og oprindelsescertifikater med meget kort varsel – og som medlem af SMVdanmark får du 50% rabat på listeprisen.

Et ATA hvad-for-noget?
Et ATA-Carnet er enkelt forklaret et varepas til de produkter du ind- og udfører til/fra et land uden for EU – uden at betale told og afgifter. ATA-Carneter anvendes ofte ved deltagelse på messer og udstillinger, ved præsentation af  kollektioner eller når man medbringer udstyr eller værktøj til arbejdsopgaver uden for EU.

Et oprindelsescertifikat er en attest der verificerer din virksomhed og de varer du eksporterer til et land uden for EU; ofte suppleret med en fakturapåtegning.

Bestil dine eksportdokumenter online på SMVdanmarks' Eksportportal
Du kan læse meget mere om brugen af Oprindelsescertifikater og ATA-Carneter på vores hjemmeside – og bestille dokumenterne online på SMVdanmarks’ Eksportportal.

Gratis oprettelse - du betaler først når du bestiller dokumenter
Det koster ikke noget at blive oprettet på SMVdanmarks Eksportportal, så hvis du vil være klar og velforberedt til en eventuel hård Brexit, vil vi anbefale at du opretter dig allerede nu.

Hvis du efterfølgende bestiller eksportdokumenter betaler du de gældende takster - minus 50% hvis du er medlem hos SVMdanmark - og hvis du alligevel ikke får behov for at bestille eksportdokumenter koster det dig selvfølgelig ikke noget.

Vil du vide mere?
Hvis du har uddybende spørgsmål til ATA-Carneter og Oprindelsescertifikater, er du meget velkommen til at ringe til os på telefon 32 63 03 48 - eller skrive til os på eksport@smvdanmark.dk 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
SMVdanmark

Islands Brygge 26 - 1.sal
2300 København S
Danmark
SMVdanmark

Send til en kollega

0.078