23948sdkhjf

Amazon kommer til Danmark – er din virksomhed klar?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Amazon kommer til Danmark og tvinger danske virksomheder ind på fremtidens marked. Nøglen til overlevelse er en strategi, der rækker langt ud over Amazon-æraen.

Det er ikke uden grund, at danske virksomheder får sved på panden ved udsigten til nethandelsgiganten Amazons entré på det danske marked. Med en omsætning på over 1.000 mia. kr. - svarende til halvdelen af Danmarks BNP - leveringstider på ned til en time og en uovertruffen mængde data om sine kunders forbrugsmønstre er det de færreste virksomheder, der kan følge med eller stå imod Amazon.

Danske virksomhedsledere får valget for/imod Amazon. Samarbejd i håb om at få en ny vækstkanal, eller luk døren i håb om at beskytte dit brand og din kundeoplevelse. Ingen af disse strategier virker dog særligt solide til at sikre langsigtet vækst. Her handler det om noget helt tredje, der rækker langt ud over Amazons junglelov.

I USA bliver Amazon kaldt ”the 800-pound gorilla”: Et bæst der kan sætte sig præcis, hvor det vil, uden at tage hensyn til andres regler og rettigheder. Og ja, Amazon vil skabe rystelser, der rækker langt ud over nettet, føre til butikslukninger, fyringer og udfordre vores skattesystem. Men deres entré vil også flytte endnu flere forbrugere over til e-handel og reelt øge mulighederne for vækst for de virksomheder, der forstår at omstille deres forretningsstrategi til en digital økonomi og udnytte deres konkurrencefordele. Skal vi overleve mødet med bæstet, må vi ud komme os over frygten for den store ”disruptor” og i stedet anskue Amazon som en motor for en udvikling, der for længst har transformeret verdensmarkedet.

LÆS HELE ARTIKLEN HER.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Tangen 17
8200 Aarhus N
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.078