23948sdkhjf

IoT-løsninger i praksis - erfaringer fra virkeligheden - en temadag med spændende løsninger

| Medlemsnyhed | Indrykket af Teknologisk Institut - Energi og Klima

Den 21. marts 2019 afholder Teknologisk Institut og CLEAN en inspirerende temadag om IoT-løsninger med spændende indlæg fra virksomheder, der har konkrete praktiske erfaringer med anvendelse af IoT i forskellige sammenhænge.

Temadagen om IoT-løsninger, der varer fra kl. 13 og slutter kl. 17, indeholder en række inspirerende og spændende indlæg fra bl.a. MobilePeople, Vitani, Nordic IoT Centre og Teknologisk Institut, som alle har konkrete praktiske erfaringer med anvendelse af IoT i forskellige sammenhænge.

De løsninger, der præsenteres, er vidt forskellige, men kan alle tjene til inspiration for konkrete tiltag inden for bygninger, indeklima og energieffektivitet.

Temadagen faciliteres af Rene Kjær Jensen, CLEAN, som indbyder til aktiv diskussion og idéudvikling med udgangspunkt i deltagernes erfaringer og ønsker. Oplægsholderne vil bidrage med værktøjer til at komme i gang med implementering.

Teknologisk Institut har en stor interesse i at understøtte og bidrage til udviklingen inden for IoT-løsninger. På dagen ønskes derfor at afdække, hvilke udfordringer danske virksomheder oplever for at udnytte potentialet ved IoT i praksis - herunder hvilke indsatsområder, der bør prioriteres i de kommende år.
 
Temadagen henvender sig bredt til producenter, installatører, entreprenører, kommuner, bygningsejere, boligforeninger, bygningsadministratorer og andre med interesse for konkret anvendelse af IoT-løsninger.

Program i stikord

  • IoT: Buzzword eller brugbart?
  • Perspektiver på CTS, indeklima, brugeradfærd
  • Fokuserede løsninger: Simple løsninger, let implementerbare med brugerbehov som udgangspunkt
  • Tracking af personmønstre i forskellige scenarier blandt andet supermarked og festivaler
  • IoT og bygningsdrift: Cloud-baseret IoT-server for energibesparelser
  • Diskussion: Idéudvikling og indsatsområder
     
    Læs mere

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Gregersensvej
2630 Taastrup
Danmark
Teknologisk Institut - Energi og Klima

Send til en kollega

0.078