23948sdkhjf

Hold et brag af en havefest

| Medlemsnyhed | Indrykket af Annoncørbetalt indhold

Jo før du planlægger havefesten til sommer, jo større chance er der for, at tingene bliver akkurat, som du vil have det.

Det kan godt være, at det ikke ligefrem emmer af sommer, når du kigger udenfor. Men hvis du ønsker at holde en sommerfest, havebryllup eller fødselsdag i haven, så er det en god ide allerede nu at gå i gang med planlægningen. For jo før du inviterer og booker, jo større chance er der for, at det bliver, som du ønsker.

Allerede nu
Selvom det virker langt ude i fremtiden, så er der nogle ting, der allerede nu er smarte at tænke over. For hvis man gerne vil have den perfekte fest, så vil man også gerne have så mange venner med som muligt og naturligvis også den helt rigtige mad og underholdning. Og sommeren er højsæson for arrangementer, der kræver dette, og derfor er det også vigtigt, at man allerede nu begynder at få styr på de ting, man gerne vil have.

Send invitationer ud
Hvis I skal holde et stort arrangement, er det vigtigt at invitere folk tidligt. På den måde sikrer du dig, at dine gæster får mulighed for at planlægge deres ferie uden om jeres arrangement. Og lige præcis invitationerne er vigtige, for det afspejler meget det arrangement, I gerne vil holde. Her skal I ligeledes gøre op med jer selv, om I ønsker at sende fysiske invitationer ud, eller om de skal ryge ud pr. mail. Hvis I vælger den fysiske løsning, findes der flere programmer, som man selv kan designe den i. Også kan man få nogle ting at printe den ud for en mod en mindre betaling. Det er lidt mere tidskrævende og dyrt, men det er også bare rigtig hyggeligt for folk at modtage en fysisk invitation. Men igen, så kommer det også an på om det er bryllup, havefest eller noget helt tredje, I skal holde.

Begynd at bestille mad og kunstnere
Hvis du har noget bestemt musik eller en kok, du gerne vil have til dit arrangement, så er det rigtig godt at booke disse i god tid, da du på den måde sikrer dig dit førstevalg. Samtidig sikrer du også, at du ikke føler, at du må ’nøjes’ med nogen, som du egentlig ikke er synderligt vild med. Hvis det er et bryllup, er det også en god ide samtidig at bestille bryllupsrejsen. Her kan I jo selv vælge, om I ønsker at besøge ferieboligweb og leje en feriebolig i Spanien, eller om I skal ud over de Europæiske grænser på et eventyr.

Ugen før: Find service
Ugen før jeres arrangement, er det en god ide at begynde at finde det service, der skal bruges. På den måde har I mulighed for at låne, leje, eller købe noget ekstra, hvis ikke der er nok. Det samme gælder med duge. Her kan I selv vurdere, om I vil investere i smukke duge fra, som også kan bruges efter festen. I kan også vælge at køre enten engang duge eller rå borde. Igen, så skal man vurdere, hvad der passer til arrangementet og den stemning, man gerne vil skabe. Hvis I holder et bryllup, kan det godt være, at I gerne vil have styr på dette lidt før.

Begynd med pynten
Det er en god ide allerede ugen op til festen stille og rolig at begynde med pynten. Her kan man også begynde at rykke rundt og lave plads til bar, dansegulv, eller hvad ellers man skulle have lyst til. På den måde kan man hygge sig med det, og man kan nå at rykke rundt, så tingene hænger der, hvor man ønsker dem. Også en playliste til festen er god at starte med ugen før. På den måde slipper I for, at der kommer kampe om musikken.

På dagen
På dagen skal du så kun dække op, lave velkomstdrinks og have musik klar. Og ellers bare nyde det og glæde dig til at gæsterne kommer. Så har man også lige lidt ekstra tid til at gøre sig klar.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Annoncørbetalt indhold

Send til en kollega

0.125