23948sdkhjf

Tre nye konsulenter til FRECON teamet

| Medlemsnyhed | Indrykket af FRECON A/S

Vi byder året velkommen med flere kompetencer til vores stærke konsulent team.

Pr. 15/10  er Majbritt Gravesen startet som Lead Design Engineer i FRECON. Majbritt har mere end 19 års erfaring i 3D/2D design og konstruktion samt dokumentation. Majbritt er superbruger i 3D CAD-programmet Creo og har stor erfaring med bl.a. vindmølle-komponenter og erfaring med hydraulikrør, kompositdele og kabelføring. Majbritt har de seneste 19 år arbejdet i forskellige Vestas-afdelinger og senest i Vestas Wind System A/S (Mechanical CAD Engineering afdelingen), hvor hun har siddet som PDM Technician/Designer.

Pr. 1/1 er Iver Tidemand startet som Senior Design Engineer i FRECON. Iver er uddannet maskiningeniør og værktøjsmager, samt har han mere end 20 års erfaring med udvikling og design af mekaniske komponenter og værktøjer til forskellige industrier i både ind- og udland. Bl.a. til emballage, containere, elektronik og bilindustrien. Iver har en gennemgående specialisterfaring i Creo, PRO-E, Tribologi, 3D scanning og 3D print, og han kommer senest fra en stilling ved Teccluster.

Pr. 1/1 er Thomas Christensen startet som Lead Design Engineer i FRECON. Thomas har en diplomingeniør i maskinteknik og har 10 års erfaring med at designe og opgradere fuld-automatiske maskiner og værktøjer til forskellige produktioner og brancher samt konstruktioner til offshore industrien. Thomas kommer senest fra en stilling ved Qubiqa og har tidligere arbejdet ved bl.a. Semco Maritime. 

Medlemsnyhed

Indrykket af
FRECON A/S

Egeskovvej 2B
8700 Horsens
Danmark
FRECON A/S

Send til en kollega

0.084