23948sdkhjf

Skab VÆKST med Silicon Valley Mindset

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Vækst! Det er en af de vigtigste opgaver som topleder, men det er svært og særligt i en verden under hastig og konstant forandring. Nøglen til succes er en tilgang til udfordringer og muligheder, som vi kalder “the Silicon Valley Mindset”.

Denne tankegang er forankret i et ord: Impact. Ved at udnytte nye teknologier, talent, stærke økosystemer, agilt lederskab og nye tilgange til forretningsmodeller, påvirker Silicon Valley hele brancher på måder der former hele verdenen. Hvis en virksomhed skal trives – endsige overleve – i det næste årti, skal dets ledere forstå Silicon Valley-tankegangen og være i stand til at sætte det på arbejde i virksomheden.

Helt eksklusivt har Systemate fået en aftale i stand med den internationalt anerkendte Stefan Lindegaard, der er grundlægger af Silicon Valley Fast Track, hvor han fungerer som en “Thought Leader”.

Her bruger han sine kompetencer til at rejse rundt til internationale virksomheder, og uddanner ledere i Silicon Valley tankegangen. Hvordan man skaber VÆKST ved at benytte nye teknologier, talent, stærke økosystemer, agilt lederskab og nye tilgange til forretningsmodeller.

Stefan hjælper kort og godt C’level folk, med at tage deres vækst til det næste stadie.

Vil du se mere om denne eksklusive Workshop, så se her.

Det hele kommer til at foregå d. 31. december kl. 9.00-14.00 i Lystrup.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Lyshøjen 14
8520 Lystrup
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.077