23948sdkhjf

Træt af gamle systemer?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Systemate A/S

Dynamics 365 Finance & Operations kan være løsningen for dig. Fleksibelt, dynamisk og fremtidssikret.

Microsoft Dynamics 365 – fremtidens platform

Det er ikke uden grund, at Microsoft Dynamics 365 bliver kaldt fremtidens platform. Dynamics 365 er en videreudvikling af Microsoft Dynamics AX og NAV og åbner op for helt nye muligheder.

Microsoft Dynamics 365 er en cloud-baseret platform, som samler en lang række af Microsofts IT-platforme i én løsning. Dynamics 365 integrerer blandt andet Microsoft Dynamics CRM, Microsoft Power BI, Microsoft Flow og Microsoft Machine Learning med ERP – og dækker derfor alle dele af jeres forretning.

Skab sammenhæng i virksomheden
Når alle systemer samles under ét, nedbryder I siloerne mellem jeres afdelinger og skaber større sammenhængskraft i virksomheden, hvilket både øger effektiviteten og fleksibiliteten.

Med Dynamics 365 er der fuld tilgængelighed på alle mobile enheder, hvilket gør det muligt at komme til vigtige data – uanset om I er på kontoret eller på farten.

Opbygningen af en Dynamics 365-ERP kan sidestilles med måden, vi henter apps til vores smartphones. Vi tilføjer de apps, som vi har behov for. På den måde kan I starte i det små og udvikle jeres platform hen ad vejen – og det har aldrig været nemmere.

Vil du vide mere om dine muligheder med Dynamics 365?


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Systemate A/S

Lyshøjen 14
8520 Lystrup
Danmark
Systemate A/S

Send til en kollega

0.074