23948sdkhjf

Nyheder fra Cabi

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 17

God sommer. Glæd dig til i efteråret!

8. juli 2022

For en stund læner Cabi sig tilbage og nyder den danske sommer – i sol og regn. Efter ferien står vi igen klar med viden og værktøjer, der hjælper virksomheder i deres rekruttering og fastholdelse af medarbejdere.

Ny publikation: Tag hånd om trivslen

30. juni 2022

I publikationen ”Tag hånd om trivslen!” har Cabi samlet de gode råd og redskaber, som vi har erfaret kan gøre en forskel i trivslen hos både medarbejdere og ledere. Publikationen er målrettet ledere og mellemledere i små og mellemstore virksomheder.

Høj medarbejdertrivsel er vigtig for forretningen

29. juni 2022

Mistrives dine medarbejdere, vil deres arbejde være påvirket af det. Det er derfor godt for forretningen, når I investerer i trivsel. Det gavner både den enkelte medarbejder og hele virksomheden.

Webinarrække: Forebyg mistrivsel på arbejdspladsen

27. juni 2022

Gik du glip af Cabis webinarrække med fokus på medarbejderes trivsel? Webinarrækken er nu tilgængelig online. Her vil du få viden og værktøjer til, hvordan du henholdsvis spotter, håndterer og forebygger mistrivsel på arbejdspladsen.

Få gratis hjælp til at sikre arbejdskraft i din virksomhed

23. juni 2022

Har du brug for hjælp til at få flere hænder i din virksomhed eller fastholde dem, du allerede har? Cabis eksperter kan hjælpe dig godt på vej med gode råd og værktøjer - helt gratis.

Guide: Sådan bruger du FN's Verdensmål 8 i din forretning

22. juni 2022

Dine kunder og leverandører er optaget af dem - verdensmålene. Mange virksomheder er allerede i gang. Skal du med? Med fokus på verdensmål 8 kan du fremtidssikre din forretning og sætte nye standarder i din branche.

FN's Verdensmål handler også om social ansvarlighed

21. juni 2022

Mange tænker muligvis, at FN's Verdensmål mest handler om at takle klima-, miljø- og ressourceudfordringer eller løfte flere ud af fattigdom. Men virksomheder kan også bidrage til verdensmålene gennem social ansvarlighed.

Tager din virksomhed socialt ansvar?

17. juni 2022

Værktøjet ”360 grader om socialt ansvar” er en temperaturmåling af jeres virksomheds sociale ansvar. Det giver ofte nye vinkler og prioriteringer, så I fx bliver bedre til at fastholde og rekruttere og dermed sikre kompetencer i virksomheden.

Ny undersøgelse om grøn omstilling og rekruttering

16. juni 2022

Virksomheder leder alle vegne for at finde hænder og kompetencer til deres grønne omstilling. Videnshuset Cabi har undersøgt mulighederne for rekruttering og kompetenceudvikling af ledige på kanten af arbejdsmarkedet til grønne opgaver.

Og vinderne af CSR People Prize 2022 blev…

15. juni 2022

Den 9. juni blev vinderne af CSR People Prize 2022 kåret ved Cabi Topmøde 2022. Prisen hylder de virksomheder, der tager et ekstraordinært socialt ansvar og hjælper mennesker fra kanten af arbejdsmarkedet. Se hvilke virksomheder der vandt i år.

Find gratis værktøjer til at mindske jeres sygefravær

10. juni 2022

Du kender fordelene ved lavt sygefravær, men hvordan kommer du i gang? På Cabis hjemmeside finder du en oversigt over værktøjer, der kan hjælpe dig og din virksomhed med at få et lavere sygefravær. 

Kan dine medarbejdere sygemelde sig delvist?

9. juni 2022

Har du medarbejdere, der pga. sygdom ikke kan arbejde fuld tid? Så kan en delvis sygemelding måske forhindre et længerevarende sygefravær. I mange tilfælde kan en rettidig delvis sygemelding have en forbyggende effekt.

Har I en sygefraværspolitik?

8. juni 2022

Sygemeldinger på arbejdspladsen er lig med omrokeringer, forsinkede leverancer og ekstra planlægning. Heldigvis kan du minimere sygefraværet med den rette indsats. En sygefraværspolitik er et godt sted at starte. Kom godt i gang med Cabis skabelon.

Mini-konference om seniormedarbejdere. Se optagelsen

2. juni 2022

Gik du glip af Cabis online mini-konference med fokus på seniorer? Mini-konferencen er nu tilgængelig online. Her vil du få viden om nogle af de greb, virksomheder kan ty til indenfor fastholdelse og rekruttering af seniorer.

Arriva har succes med at fastholde seniorer

1. juni 2022

Hos Arriva Danmark har de nok at se til. Busser og tog skal bemandes, så køreplanen overholdes. Mangel på arbejdskraft fik dem til at se på deres seniorordninger. Det viste sig at være den rigtige løsning.

Gør som Idealcombi og slå to fluer med ét smæk

1. juni 2022

Idealcombi har aktivt arbejdet med deres seniorpolitik. Det har gjort, at virksomheden kan fastholde sine seniorer, som samtidig løser deres rekrutteringsproblemer. For Idealcombi skaber deres seniorpolitik resultater, som er dyre at undvære.

Viden om og gode råd til fastholdelse af seniorer

31. maj 2022

Når du fastholder ældre og erfarne medarbejdere, bevarer du deres værdifulde arbejdskraft og viden. Find viden om, hvordan du med en bevidst indsats kan beholde dine seniormedarbejdere i din virksomhed.

Give Steel lykkes med at opkvalificere og uddanne 

26. maj 2022

Give Steel har en lang tradition for at tage et socialt ansvar, og de åbner gerne dørene for fx udsatte unge, flygtninge, personer med fysisk eller psykisk handicap eller tidligere kriminelle. I dag har de 58 ansatte fra kanten af arbejdsmarkedet.

Gratis guide: Sådan får du unge godt ombord

25. maj 2022

Unge mennesker uden arbejdsmarkedserfaring kender ofte ikke normerne på en arbejdsplads. Så hvordan sikrer du en god onboarding i din virksomhed? Cabi har en gratis step-by-step guide til, hvordan du bedst tager imod nye unge medarbejdere.

Få dine nye medarbejdere godt ombord

24. maj 2022

Har du ansat en ny til lageret eller en ny chauffør? Få gode råd til at sikre, at opstarten bliver god for dine nye ansatte og resten af virksomheden. På Cabis hjemmeside finder du viden og værktøjer og til, hvordan du sikrer en vellykket onboarding.

Styrk bundlinjen med lavt fravær

19. maj 2022

Der findes ingen holdbar snuptagsløsning, som giver lavt sygefravær og god trivsel. Det kræver en strategisk tilgang og langsigtede investeringer. Få overblik over, hvad du kan gøre som leder.

Styrk bundlinjen med lavt fravær

18. maj 2022

Der findes ingen holdbar snuptagsløsning, som giver lavt sygefravær og god trivsel. Det kræver en strategisk tilgang og langsigtede investeringer. Få overblik over, hvad du kan gøre som leder.

Vil du beholde dine medarbejdere? Her er dine muligheder

17. maj 2022

Dine medarbejdere er virksomhedens vigtigste ressource. De har viden og kompetencer, som sjældent er nemme at erstatte. Heldigvis har du flere muligheder for at fastholde dine medarbejdere. Find dem her.

Ni virksomheder er nomineret til CSR People Prize 2022!

12. maj 2022

En stærk jury har udvalgt de ni virksomheder, der nu er med i opløbet om at vinde CSR People Prize 2022. Prisen er en hyldest til virksomheder, der gør en særlig indsats for, at udsatte kan få en chance på arbejdsmarkedet.

Resultater per side:12244896
Side af 17

Fakta om Cabi

Adresse
Cabi
Åboulevarden 70, 3.
8000 Aarhus C

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 86128855

CVR nummer: DK24198693

P nummer: 1006399402

Ansatte: 35

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.22