23948sdkhjf

Nyheder fra BG Service Center

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 1

Vi er her HELE sommeren

18. juli 2022

Hvor mange holder ferie, er vi stadig på pinden hos BGSC - tøv ikke med at ringe!

Ny håndhævning af arbejdsregulativet/WTD! Sådan foregår det

4. maj 2022

Fra og med den 21. maj 2022 flytter Transportministeriet kontrollen af arbejdstid over til politiet og Færdselsstyrelsen – hvad dette medfølger giver vi dig overblik over i denne artikel, så læs med!

Nu har vi også startere og generatorer til den tunge sektor

1. juni 2021

Hos BG Service Center i Viby ved Aarhus, har vi netop opbygget et varelager med over 300 modeller af startere og generatorer til den tunge sektor. Afhentning på adressen er mulig, så du kan komme hurtigt videre.

Find dine stjålne varer med genial batteri-tracker

20. november 2020

Bliv blæst bagover af ny tracking-teknologi fra Trusted, og før kontrol med dine varer i realtid - og over hele verden. Vi har et skarpt tilbud lige nu.

NY VIDEO - Find det korrekte download-udstyr til takografen

17. november 2020

Der findes masser af forskellige muligheder, når det gælder download af takograf-data. Derfor er det også svært at vælge det udstyr der passer til DIN virksomhed. Vi har lavet en ny video, som gør valget lidt nemmere.

Har du fået indkaldt data fra din tachograf? Bare rolig...

5. november 2020

For mange er det et mareridt, hvis de får indkaldt data fra deres fartskrivere / tachografer, som de skal sende til færdselsstyrrelsen. Det behøves dog SLET ikke at være så besværlig.

Alt hvad du skal vide om fartskrivere - Nu med WEBSHOP

2. november 2020

Fartskrivere/Tachografer er for de fleste personer forbundet med et hav af spørgsmål. Vi har samlet information om det hele på vores hjemmeside. Vi kan nu også præsentere en ny webshop, hvor du kan finde download-udstyr og meget mere.

Trusted-tracker - et teknologisk vidunder

20. november 2019

Bliv blæst bagover af ny tracking-teknologi fra Trusted, og før kontrol med dine varer i realtid - og over hele verden

Vi samarbejder med alt og alle

8. november 2018

Vognmænd har rigeligt at se til - og er i høj grad udfordret med køre -og hviletider. Vi sætter i disse dage ekstra fokus på at alle får styr på deres data, og undgår store bøder. Det SKAL være nemt!

Husker du at indhente data fra dine fartskrivere og chaufførkort? Få styr på din data her

30. august 2017

Alle i transportbranchen ved, at det er vigtigt at have styr på sin data fra fartskrivere og chaufførkort, selvom det oftest kan være en svær størrelse at håndtere. BG Fleet tilbyder alt udstyr til at gøre data nem tilgængelig for din virksomhed.

Prøv vores online fartskriver-simulator - Det er gratis

24. maj 2017

At betjene en fartskriver kan være en udfordring. Derfor har Stoneridge lavet en online simulator, hvor man ikke kan ødelægge noget som helst. Det er nemt og gratis.

Transportmessen 2017 i Herning

13. marts 2017

Transportmessen er Skandinaviens største transportmesse, hvor over 300 udstillere fra hele transportbranchen vil være til stede, og de vil få besøg af over 20.000 transportinteresserede besøgende.

Du behøver ikke være IT-haj for at have styr på dine fartskriverdata.

20. februar 2017

Hvis du ejer et køretøj med digital tachograf, så ved du sikkert også, at du skal tømme den for data. Men ved du også, at du er forpligtet til at analysere dine data? Heldigvis er det hverken svært eller dyrt, og vi hjælper dig godt i gang.

Flere og flere bøder til varebiler UDEN takograf

25. oktober 2016

Lige nu vælter det ind med henvendelser fra firmaer der er blevet stoppet i en varebil uden takograf. Vi anbefaler på det kraftigste, at du undersøger om DU er fritaget.

Fartskriver / Takograf i varebilen?

21. oktober 2016

Skal du som firma have fartskriver/Takograf i din varebil? Det er et rigtig godt spørgsmål, for det afhænger i høj grad af hvordan du bruger bilen, og det kan være svært at komme godt igang. Vi hjælper dig godt på vej.

Nyt produkt til aflæsning af fartskriver

27. juni 2016

Længe ventet nyhed - et perfekt apparat til aflæsning af fartskriver og chaufførkort.

Vidste du, at du SKAL have et analyseprogram?

13. maj 2016

Hvis du ejer et køretøj med digital tachograf, så ved du sikkert også at du skal tømme den for data. Men ved du også, at du er forpligtet til at analysere dine data? Heldigvis er det hverken svært eller dyrt, og vi hjælper dig godt igang.

Ved du hvor dine lastbiler er lige nu?

8. marts 2016

Der er mange penge sparet ved at have overblik. Faktisk viser udregninger, at man ofte kan spare en lastbil væk, hvis blot man har et godt overblik - og hvem kunne ikke tænke sig det?

Hjælp til fartskriverdata - Nye danske hjælpe-videoer

27. januar 2016

Nye hjælpevideoer gør det nemmere at få styr på firmaets fartskriverdata. Hos BG Fleet gør vi det nemt at have fartskriver!

Nemmere at være chauffør med en DigiFob i lommen.

20. januar 2016

"DigiFob" - Et super værktøj til lynhurtigt at analysere data på chaufførkort. På et øjeblik får man overblik over køre -og hviletid, samt eventuelle overtrædelser. Nemt, hurtigt og billigt!

Resultater per side:12244896
Side af 1

Fakta om BG Service Center

Adresse
BG Service Center
Jens Juuls Vej 28
8260 Viby J

Region
Danmark
Midtjylland
Århus Kommune

Telefon: +45 87418010

CVR nummer: DK27757979

P nummer: 1002100405

Send til en kollega

0.141