23948sdkhjf

Nyheder fra Atradius

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 4

Sådan påvirker digitalisering global handel

15. april 2021

Det er spørgsmålet i Atradius’ tredje webinar ud af fire i serien ”Fra krise til mulighed: Hvad er fremtiden for global handel?”.

Webinar: Hvad er fremtiden for global handel?

9. marts 2021

Næsten 3.000 deltog i vores første webinar: Sådan har Covid-19 ændret global handel for altid. Vi glæder os derfor til at invitere dig til vores andet webinar i serien.

Dette skal du vide, hvis du handler med USA

1. marts 2021

Civil uro, en ny præsident og en hårdt trængt amerikansk økonomi. Handler du med USA? Så giver denne artikel dig et overblik over, hvad du skal vide her og nu.

Trods stort eksportfald er der lyspunkter i nye eksporttal

10. februar 2021

Nye tal fra Danmarks Statistik viser, at den samlede danske eksport tog et historisk voldsomt dyk i 2020. Havde det ikke været for en fremgang i eksporten af medicinalvarer, havde udviklingen set endnu mere grel ud.

Sådan får du dit tab dækket, hvis dine kunder ikke betaler

1. februar 2021

Stoler du blindt på, at dine kunder altid betaler det, du har solgt dem på kredit? Vores mere end 90 års erfaring og viden siger, at det skal du ikke.

Handler du med lande med et højt risikoniveau?

14. januar 2021

Ved du hvilken risiko du løber, når du indgår handle med et land i for eksempel Mellemøsten, Sydamerika eller sågar Europa?

Webinar: Sådan har Covid-19 ændret global handel for altid

13. januar 2021

Hvis du kunne stille global futurist Ian Goldin, tidligere vicepræsident for Verdensbanken og tidligere udviklingsrådgiver for Nelson Mandela, et spørgsmål om fremtiden for global handel – hvad skulle det så være?

Vigtig garantiordning forlænges

10. december 2020

Atradius vil fortsat kunne holde hånden under dansk erhvervsliv i det nye år.

Oplever du manglende betaling fra dine eksportkunder?

9. december 2020

Atradius har et team af erfarne inkassospecialister, som kan bistå din virksomhed med at inddrive tilgodehavender over hele verden, uanset land, tidszone, valuta eller sprog.

En tønde olie koster nu fra 246 kroner

8. december 2020

I øjeblikket koster en tønde olie mellem 40-45 US dollars. Det svarer til 246-277 danske kroner. Mellemøsten og Nordafrika, som traditionelt set har haft mange lande, der var afhængige af olieeksport, bør se sig om efter nye markeder. Men hvilke?

I Rumænien er pengene blevet en smule mere værd

7. december 2020

Priserne på forbrugsvarer i landet er faldende – også kendt som deflation. Men det er derfor ikke ensbetydende med, at den rumænske befolkning er gået på tilbudsjagt. Tværtimod.  

Made in Vietnam: Derfor stiger eksporten i landet

3. december 2020

Vi er vant til, at der står ”made in China” bag på mange af vores produkter, men Vietnam sniger sig stille og rolig ind som verdens fabrik. Vietnam er nemlig det vigtigste billige alternativ til Kina, når det gælder eksportorienteret produktion.

13 millioner står uden job i Brasilien

2. december 2020

Det var et hårdt slag for Brasiliens servicesektor, der udgør 63% af landets BNP, da coronaen ramte landet og efterfølgende fik præsident Jair Bolsonaro til at udstede lockdown.

Sælger du varer til Tyskland? Så er denne guide et must

27. november 2020

Har du heller aldrig hørt ordet ejendomsforbehold i forbindelse med salg af varer til Tyskland før? Så er denne artikel skrevet til dig.

EUs afhængighed af russisk gas skaber bekymring

19. september 2018

Rusland er allerede den største gasproducent i Europa, og er derfor også en naturlig kandidat til at opfylde EUs gasbehov. EUs nuværende og fremdtidige afhængighed af russisk gas skaber dog bekymring.

Kredittider på op til 120 dage, massivt prispres men også store muligheder i den indiske IT-branche

14. september 2018

I et internatioalt perspektiv, så er den indiske IT- og telekommunikationsbranche fortsat den af verdens IT-brancher som har de højste vækstrater. Hos Atradius forventer vi at denne trend forsætter, og anslår en vækstrate på omkring 9,1 % i 2018.

En svag tyrkisk lira øger handelsrisikoen især den tyrkiske energibranche kan blive hårdt ramt

12. september 2018

Forværringen af den tyrkiske lira er dårlige nyheder for de virksomheder som har handel med landet, således er eksempelvis den årlige importpris allerede steget 25 %.

Vær forsigtig hvis du har handel med tyske virksomheder i IT- og telekommunikationsbranchen

6. september 2018

Den tyske IT- og telekommunikationsbranche beskæftiger på nuværende tidspunkt over en million mennesker, og har samtidt skabt over 150.000 jobs gennem de sidste fem år, derfor er udviklingen i denne branche også central for tysk økonomi.

Stigende konkurrence og overproduktion udfordrer den kinesiske IT- og telekommunikationsbranche

4. september 2018

Den kinesiske IT- og telekommunikationsindustri har i løbet af de seneste år oplevet massiv vækst, grundet store fremskridt inden for cloud computing, Big Data, Internet of Things og Artifical Intelligence.

Tysk økonomi fortsætter sin fremgang, men Brexit kan presse udviklingen

17. juli 2018

Tyskland fortsætter sin økonomiske fremgang med en årlig vækstrate på over 2,4 % i 2018.

Danske virksomheder har forbedret deres internationale konkurrenceevne, men vær opmærksom på Brexit

12. juli 2018

Dansk økonomi forventes at vokse omkring 2 % gennem 2018, hvilket drives af indenlandsk efterspørgsel samt højere privatforbrug og større investeringslyst.

Atradius: Stor stigning i betalingsforsinkelser i Asien – pas på hvis du handler på kredit

10. juli 2018

På baggrund af vores seneste undersøgelse af betalingssituationen blandt B2B-virksomheder i Asien, står det klart at virksomhederne i regionen oplever forværret likviditet som en effekt af et sigende antal betalingsforsinkelser hos deres kunder.

Brexit har allerede påvirket handelen mellem EU og Storbritannien

5. juli 2018

Den. 29 marts 2019, datoen fremkalder ved første øjekast formentlig ingen reaktion, om ikke andet er det dagen hvor Storbritannien og EU klipper båndene, og officielt udmelder sig af det europæiske samarbejde.

Seks begivenheder som kan bremse global vækst

3. juli 2018

Hos Atradius har vi konstant et fokus på de politiske udviklinger verden over, fordi vi gennem mange års erfaring ved hvor hurtigt og pludseligt de kan medføre faldende indtjening hos dine kunders kunder og dermed dine kunder.

Resultater per side:12244896
Side af 4

Fakta om Atradius

Adresse
Atradius
Sluseholmen 8A
2450 København SV
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Københavns Kommune

Telefon: +45 33265000

Fax: +45 33265010

CVR nummer: DK19733270

P nummer: 1001012280

Ansatte: 150

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Kontaktpersoner

Ida Landt Ipsen
Stilling: Content Marketing Specialist

Thomas Irving Pedersen
Stilling: Marketing Manager
Direkte telefon: +45 33265243

Send til en kollega

0.157