23948sdkhjf

Nyheder fra Columbus A/S

Tilbage til virksomhedsprofilen.

Sorter efter
Side af 6

Automatisk håndtering af flere tusind læs korn

27. oktober 2020

– og med potentiale til meget, meget mere

Hvor mange penge brænder du af på unødvendige licenser?

26. oktober 2020

Indrømmet: Det er en lidt provokerende overskrift. Men det er også et reelt spørgsmål, som mange virksomheder har svært ved at svare på.

Er dit IT-system sårbart?

23. oktober 2020

Vi lever i en verden, hvor en robust og sikker infrastruktur er afgørende for din virksomhed og hvor det at opnå et sundt IT-system stadig bliver mere udfordrende.

Mixed Reality har kæmpe potentiale i produktionsindustrien

22. oktober 2020

Augmented Reality, Mixed Reality, Digital Reality… Kært barn har mange navne, men det handler i bund og grund om et digitalt lag oven på den fysiske virkelighed – og potentialet er langt større end blot at jage Pokémons på gader og stræder.

Vil du i skyen med Business Central indenfor de næste år?

16. oktober 2020

Så bør du overveje at ændre dit NAV-abonnement allerede nu! Er du nuværende NAV eller Business Central on-prem kunde med et aktivt abonnement, der skal fornyes inden udgangen af juni 2021? Så læs med her.

Kan samarbejdende robotter blive menneskets bedste ven

15. oktober 2020

Robotterne kommer. Men det skal vi sådan set være glade for. De vil lette os for de allermest trælse opgaver og bidrage til sundere arbejdsforhold snarere end at gøre os overflødige.

Nutidens forbrugere venter ikke på dig

14. oktober 2020

Nutidens forbrugere prioriterer unikke kundeoplevelser og de er villige til at betale med deres data for at få dem. Der er altså en hidtil uset mulighed for detailhandlere i at gå et skridt videre og løfte kundeoplevelsen til et nyt niveau.

Det er når ERP-løsningen er live, at gevinsterne skal høstes

13. oktober 2020

Det er først når ERP-løsningen går live, at man mærker de forbedringer, som det nye ERP system bringer med sig. Men det er også ofte efter go-live perioden, at man oplever frustration blandt brugerne og øgede driftsomkostninger.

Bliv mere fleksibel med hyppige opdateringer af Dynamics 365

12. oktober 2020

Der har længe været talt om, at cloudbaserede forretningssystemer er vejen frem – og COVID-19 satte for alvor påstanden på prøve, da samfundet lukkede ned i marts.

Automatik 2020

9. oktober 2020

Det er oplagt at automatisere ensformige, gentagne arbejdsopgaver. Det giver værdi for medarbejderne, som kan koncentrere sig om andre opgaver, og det giver virksomheden mulighed for at effektivisere sine processer og øge konkurrenceevnen.

Ny it-løsning skal reducere madspild

8. oktober 2020

Hvert år kassereres i Danmark 700.000 tons spiselig mad, hvilket svarer til næsten 4 pct. af den samlede CO2 udledning. En ny, digital mærkningsordning kan måske gøre noget ved problemet. Det har Columbus et bud på.

Robotter hjælper sundhedsvæsenet i kampen mod Covid-19

28. september 2020

Coronakrisen gør mange ting meget sværere – og mere usikre – end de ellers er. Men teknologiske løsninger letter vores arbejds- og dagligliv trods ofte skærpede myndighedskrav, lokale nedlukninger og det fortsatte behov for social distancering.

Er det værd at investere i en B2B-portal?

25. september 2020

Flere og flere B2B-virksomheder investerer i en kundeportal, hvor de kan tilbyde en personlig shopping oplevelse, mens de indsamler digitale og relevante informationer om kunderne.

Høst fordelene ved Business Central - og sov godt om natten

24. september 2020

I tidens løb har jeg deltaget i mange projekter, hvor kunder fik opgraderet deres Dynamics NAV til en ny version. Det var komplekse forløb, som krævede måneders afklaring, forberedelse og planlægning.

Hvordan undgår du kritisk nedetid?

11. september 2020

Tid er penge som man siger, og der er utrolig meget sandhed i dette, når man står ansigt til ansigt med truslen om IT nedetid!

Er du stadig på AX eller C5? Det tid til at rykke til d365

2. september 2020

Forretningssystemerne (ERP og CRM) er for alvor gået i skyen: Farvel til opslidende opgraderinger, dyre specialtilpasninger og besværlig versionsstyring. Goddag til åbne platforme, nem opdatering, styrket brugervenlighed og mobilitet.

Vestjyllands Andel tanker og tilgang til IT

21. august 2020

Her er historien om Vestjyllands Andel, der blev fremtidssikret ved at skifte it-system til D365FO og samtidig skulle ændre og modernisere forretningen og organisationen, til at imødekomme kundernes nuværende og fremtidige krav.

MHI Vestas Offshore Wind kan fokusere på udvikling gennem Co

18. august 2020

I denne video fortæller Anders Lonnebjerg, Head of Business Engagement and Applications hos MHI Vestas Offshore Wind, om deres supportstrategi, værdien i en Columbus Care aftale og hvorfor de kan fokusere på udvikling.

Kunsten at lancere en webshop

17. august 2020

Hvad bør du tænke på, når du skal implementere en ny e-handelsplatform? Hvilke roller og kompetencer er nødvendige efter opstart - og hvilke opgaver skal udføres dagligt?

Borup Kemi sagde farvel til nedetid og serverproblemer

17. august 2020

Med en hostet Dynamics NAV hos Columbus fik leverandøren af husholdningskemi en mere forudsigelig og stabil IT-hverdag. I dag slipper medarbejderne for nedetid – og skal kun ringe ét sted hen, hvis forretningssystemet gør knuder.

Haarslev Industries optimerer processer med RapidValue

14. august 2020

I denne video fortæller Preben Nielsen, ERP Project Manager hos Haarslev Industries, hvordan Columbus’ RapidValue-løsning hjælper dem med at optimere og dokumentere deres processer.

Rod i fødevaresikkerheden giver dybe ridser i renomméet

6. august 2020

Problemer med fødevaresikkerhed kan give ridser i renomméet og koste dyrt i hjemkaldelser. Så hvordan minimerer men risikoen for at få sendt kontaminerede fødevarer i omløb?

Globalt ansvar for Columbus’ største BI-kunde

13. juli 2020

”Det fede ved mit job er variationen mine opgaver, og at jeg er med til at udvikle forretningen hos en af vores store, globale kunder,” indleder Jakob Dissing Vang og giver den bagudvendte kasket et skub om i nakken.

Hvor meget BI er der i tilbuddet på en god Bordeaux?

1. juli 2020

Mange tror, at hvis de vil arbejde på at gøre virksomheden datadrevet med BI og data analytics, så handler om at være god til it. Sandheden er, at it er den mindste del af opgaven.

Resultater per side:12244896
Side af 6

Fakta om Columbus A/S

Adresse
Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Se på kort

Region
Danmark
Hovedstaden
Ballerup Kommune

Telefon: +45 70205000

CVR nummer: DK13228345

P nummer: 1018457497

Se hjemmeside Se regnskabsoplysninger

Send til en kollega

0.113