Byggeri Metal Fødevarer Energi Træ og møbel Elektronik Detail
 

Send til en kollega

Optimera opruster i Ringsted

Optimera i Ringsted har taget det første skridt til at genvinde sin status som hele Midtsjællands førende byggemarked til professionelle håndværkere og selvbyggere

Optimera i Ringsted går nu målrettet efter at blive det foretrukne byggemarked for Midtsjællands mange håndværkere og selvbyggere. Byggemarkedet på Mellem Broerne har sat to erfarne trælastmænd i spidsen for den daglige drift og kundekontakt og går ind i kampen om kunderne med et stramt fokus på kvalitet, professionel rådgivning og effektiv logistik.

Nick Rønsner er ansat som forretningchef med ansvar for den daglige drift, og Theis Jensen er ansat som intern sælger med ansvar for Optimeras professionelle kunder. Begge har været i trælastbranchen i mange år – Nick Rønsner siden 1987 – og deres opgave er at styrke den professionelle rådgivning og sparring, som er Optimeras varemærke. For de mange håndværkere, der dagligt kører ind til Optimera på Mellem Broerne efter byggematerialer, er det et gensyn med to velkendte ansigter. Nick Rønsner var frem til 2007 salgschef i Optimera Ringsted, Theis Jensen var trælastsælger frem til 2008.

- Frem til krisens start i 2008 var Optimera i Ringsted et af de største professionelle byggemarkeder på Midtsjælland med et stort salg til områdets håndværkere og de store entreprenørselskaber i København. Det skal vi være igen.

Vi har været igennem nogle store omstruktureringer her i Ringsted, og der er gennemført en lang række optimeringer i Optimera-kæden med henblik på at tilpasse sig de nye markedsvilkår. Det har været nogle hårde år, men det betyder, at vi nu har et strømlinet forretningskoncept, som fokuserer på at opfylde den professionelle håndværkers behov, siger Nick Rønsner, forretningschef i Optimera Ringsted.

Trimmet forretning

Har man haft sin gang i byggemarkedet på Mellem Broerne i mange år, ved man at medarbejderne alle er specialister med spidskompetencer inden for trælast og byggeri. Det administrative personale er skåret væk, så forretningen nu fremstår trimmet.

- Vi har de samme kvalitetsvarer på lager som altid, men vores profil og bemanding er skåret til. Som led i tilpasningen af Optimera-kæden er en del funktioner flyttet til centralt hold, så vi ude i forretningerne kan holde 100 pct. fokus på kunderne. Før var vi meget autonome enheder, nu er vi en del af et fælles koncept og kan trække på en lang række centrale ydelser, herunder også specialistviden, hvilket kommer vores kunder til gode, forklarer Nick Rønsner.

- Et sted hvor kædeprincippet giver maksimal valuta er inden for logistik. Tidligere havde Optimera i Ringsted 5-6 lastbiler, der kørte ud hver morgen. Nu kører der 145 Optimera-lastbiler rundt med materialer hver dag i hele landet. Bestiller man sine varer inden kl. 15, garanterer vi levering på byggepladsen næste morgen, siger han.

Optimera i Ringsted åbnede i 2010 også for salg til private.

Det er især de engagerede selvbyggere, der frekventerer byggemarkedet på Mellem Broerne. De har nu fået endnu en kanal til Optimeras rådgivning og varesortiment. Optimera er netop gået i luften med en stor online butik, hvor man kan bestille varer og hente tips og gode byggeråd døgnet rundt. Det hele foregår fra sofaen og med direkte levering til døren.

tøtte

Skriv kommentar
Populære artikler

Tilmeld dig vores nyhedsbrev
Der er allerede 8.349 modtagere.
Se det seneste nyhedsbrev.


Se alleMedlemmernes egne nyheder